Logbord > Hirek

Az FMCG szektor hírei - 2016-11-28

Hatéves rekordszintre emelkedett a magyar fogyasztók bizalma a harmadik negyedévben, az emelkedés kimagaslónak számít, és már a globális pénzügyi válság előtti időszakot idézi. 

Forrás: (digitalhungary)

Teljes cikk >>> 

tovább

e-Kereskedelem Hírei - 2016-11-10

Közel 5,5 éve nem nőtt olyan alacsony mértékben... tovább

LogBord aktualitások - 2016-11-10

Logbord 2010 Kft. mind gazdálkodásilag, mind szakmailag alkalmas minősítést... tovább

Az FMCG szektor hírei - 2016-11-10

Több fronton is támogatja az állam a magyar... tovább

e-Kereskedelem Hírei - 2016-10-10

Kiugróan teljesített tavaly a hazai e-kereskedelmi szektor. 2015-ben a hazai forgalom növekedése 17%-os volt, jóval több, mint a nyugat-európai átlag. Riport Dr.Ormos Zoltánnal a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnökével.

forrás: marketinginfo.hu

a teljes cikk itt olvasható: http://www.marketinginfo.hu/hirek/article.php?id=42992

tovább

Az FMCG szektor hírei - 2016-10-10

Október 4-én megjelent a Magyar Közlönyben a pénztárgép rendelet módosítása, amely szerint egységesen 2017. január 1-jétől lesz kötelező az online kassza használata.A pénztárgép használatára újonnan kötelezettek köre nem változik, de a kis- és PC-s kasszákra vonatkozó valamennyi meglévő engedélyt meg kell újítani.

 forrás: kormany.hu

A teljes cikk itt olvasható: http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/januar-1-jetol-kotelezo-az-online-kassza

tovább

e-Kereskedelem Hírei - 2013-07-26

Közel kétszer annyi visszaélést tapasztaltak vizsgálataik során Budapesten és Pest megyében az adórevizorok az e-kereskedelemben, mint más értékesítési formák esetében – tudatta minapi közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közép-magyarországi regionális főigazgatóságának szóvivője – írja az Élelmiszer Online.

A teljes cikk: tovább

LogBord aktualitások - 2013-07-26

Cégünk elindította új szolgáltatását felhasználói közösségének kényelmesebb kiszolgálására. WEB áruházunkban folyamatosan bővülő kínálatból kényelmesen rendelhetnek vállalkozásukhoz szükséges kellékanyagokat, informatikai vagy kereskedelmi eszközöket, kiegészítőket. A használathoz kérjenek belépési kódot support részlegünktől!

... tovább

Az FMCG szektor hírei - 2013-07-26

Egyre több mosolygós trafikos lehet az országban, ugyanis a kezdeti problémák után már egyre nagyobb forgalmat bonyolítanak. És ez még csak a kezdet, hiszen a kereskedők még nem építették be áraikba a 10 százalékos árrést... tovább

e-Kereskedelem Hírei - 2012-11-30

Jövőre indul a mobiltárca-szolgáltatás Magyarországon. A Magyar Mobiltárca Szövetség 2011 júniusában alakult meg hat szolgáltató, a Telekom, a Telenor, a Vodafone, az OTP, a MasterCard és... tovább